Träningsfilosofi!

Aktivt ledarskap, glädje, gränssättning och bus!

Aktivt ledarskap, glädje, gränssättning och bus!

Aktivt ledarskap, glädje, gränssättning och bus!

Med mitt sätt att träna kan man ge hunden större frihet. Frihet under ansvar!

Vad drömmer du om att lära din hund?

Det är häftigt att upptäcka hur du med små medel kan förändra beteenden hos din hund. Här kan du lära dig mer, bli inspirerad och få coachning på vägen.  

Vår filosofi är enkel. Förstå din hund och den kommer att förstå dig! Här finns 22 års erfarenhet av hundträning att ta del av. Vi börjar alltid där ni befinner er just nu och går fram i den takt som passar er. För även om vi börjar i detaljerna ska resultatet leda till ett långt och härligt liv med din hund, fyllt av förståelse och gemenskap.

Hur du vill utforma ditt hundliv bestämmer du. Det kan handla om att sätta gränser för din lilla valp och att hitta samspelet i en rolig aktivitet. Eller att lära dig att kommunicera så väl med din hund att du kan ta med den överallt och ge den stor frihet.

 

Skapa ett fantastiskt liv tillsammans med din hund!  

Hundlivet har många sidor. Kraven är ofta höga på hundarna som lever i samhället. En del strider mot deras natur. Under ett hundliv möter vi många nya frågor. Hur mycket ska jag tillåta av min hunds agerande? Kan jag kräva det jag verkligen vill? Vilka följder får det om jag gör si eller så?

Hundägarcoachen coachar hundägare att hitta flowet och harmonin tillsammans med hunden. Detta uppnås genom kontaktövningar, belöningsträning och gränssättning. Vi jobbar med tajmingen i din kommunikation med hunden och förståelse för hundens energi. Vår ambition är att skapa trygga flockledare som är en resurs för hunden. Genom att förstå hundens signaler och språk skapas glada, balanserade, trygga och följsamma hundar.

Hos hundägarcoachen finns erfarenhet från träning av såväl jakthundar som sällskapshundar och många olika raser. Här kan du gå en kurs tillsammans med andra eller träna privat om det passar dig bättre.

 

Det finns alltid en lösning.

Vi kan inte utgå ifrån att hunden kan anpassa sig helt och hållet till våra behov. Likväl kan vi inte anpassa oss helt efter hunden. Vad behöver hunden utifrån ras, ålder och personlighet? Vad behöver du? Vi hjälper dig att hitta balansen och ger dig verktyg att genomdriva förändring. Det finns alltid en väg framåt.   

Oavsett om du går en kurs eller tränar privat, är vi måna om att ge en så individuell träning som möjligt i en takt som passar dig och din hund. Alla hundar kan lära sig. Och alla hundägare kan utvecklas. Det ska vara roligt att ha hund!  

Mina kurser

På mina kurser jobbar vi med att förbättra din och hundens kommunikation, göra dig till en trygg och säker flockledare och lära dig lära hunden såväl lydnadsmoment som gränser.