Hundägarcoachen
Skip Navigation Links  

Kursrecensioner

Anna Maria

Jag är så tacksam att jag hittade Rakel och att hon hjälpte mig med lilla Siri, som jag mer eller mindre gett upp hoppet på... Nu har jag en hund som lyssnar, inte drar i kopplet, kan gå lös och som jag har ett härligt samarbete med.

Rakel har ett otroligt positivt sätt att lära ut på samtidigt som man är konsekvent, och det bästa av allt är att man har aldrig en tråkig stund på hennes kurser! De kurser vi har gått har gett oss så otroligt mycket samt att vi dessutom fått så mycket hjälp både i hemmet och över telefon. Man känner att man kan ringa när som helst och fråga om vad som helst hur dum frågan än är. Tusen tack Rakel, utan dig hade jag aldrig haft världens mysigaste och snällaste hund!


/ Anna Maria Lundh & Siri

Jonas, Emma och Attila

Vi frågade andra hundägare om de gått någon ’hundkurs’ och fick höra att Rakel var väldigt duktig. Vi pratade med henne och bokade in oss på en nybörjarkurs i vardagslydnad. Eftersom ingen av oss tidigare haft hund visste vi inte vad vi skulle förvänta oss. Attila var då ca 6 månader och visste inte att man kunde lyssna på husse och matte.

Under en intensiv helg fick vi lära oss hur man tränar sin hund att sitta, ligga, gå fot och fint i koppel. Rakel var otroligt pedagogisk, tålmodig och full av nyttiga tips för varje situation. Det tog ett par månader av träning men plötsligt en dag verkade Attila förstå allt vi sa. Det var då man insåg hur givande kursen verkligen varit.

Vi har nu börjat träna nästa steg med Rakel och det ska bli mycket spännande och lärorikt. Men med en hängiven och sprallig lärare som Rakel kan inget gå fel!


- Jonas, Emma & Attila

Lena, Allis (på bilden) Sky och Hedvig

Jag Lena Eriksson (utbildad SBK instruktör och aktivt tävlande med 3 hundar varav en är internationell räddningshund) har gått en massage och stretchingkurs i Åre för Peter Gröndahl genom Hundägarcoachen.

Lite kort vad jag tyckte om kursen: Trevlig och engagerad kursledare. Enkelt och lätt att förstå. Bra fördelning mellen teori och praktik. Bra att det var uppdelat på två träffar. Hög kompetent nivå så jag har lärt mig mycket. Vi har haft två roliga och lärorika träffar.

Jag rekommenderar varm att gå denna kurs om du har en hund, ung som gammal för nu förstår jag att man ska börja tidigt att massera. Ju tidigare desto längre håller hunden. Nu är det bara att öva hemma för övning ger ökad färdighet.

Jag har nu slutat kursen och känner att JAG KAN massera och stretcha mina hundar. Stort tack Rakel att du tog hit Peter!!

/ Lena Eriksson Åre

Lena och Allis

Margareta och Siri

Vi har gått valpkurs, vardagslydnadskurs samt haft en privatträff. Varje kurs har varit väldigt givande och Rakel som kursledare är rolig. Jag har varit på andra kurser tidigare och det har också varit bra men här är det är en annan glädje, samtidigt som det är raka linjer. Det ger både mig och hunden glädje att träna på det här sättet Rakel lär ut. Jag har fått lära mig hur jag ska vara som matte till Siri. Rakel är kunnig och allround. Hennes koncept passar till olika slags människor och olika slags hundar. Jag tycker att det är synnerligen bra.

En period jagade Siri allt som rörde sig. Speciellt när det gällde bilar blev det väldigt otäckt. Jag träffade Rakel en gång för en privatträff och vi tog tag i problemet. Redan efter en träff var beteendet borta. Nu jagar hon ingenting längre och det håller i sig. Det är nu ett år sedan privatträffen och beteendet har inte kommit tillbaka.

Om du funderar på att gå kurs och vill veta mer om hur jag upplevt det svarar jag gärna på dina frågor. Rakel har mitt nummer.

/ Margareta Marcus, Åre

Margareta och Siri

Kursdeltagares utvärderingar av div kurser:

"Inspirerande, träffsäker efter behov, kunskapsnyttig, trots gruppträning fann jag mycket egen tid. Man hinner bli sedd av instruktören." (Helen, Åre Vl steg 2.)

"Vi har fått en mindre skällig hund och han har blivit MYCKET gladare. Bra tränings ställe." ( Marie, Ö-vik Vl steg 2.)
"Bra upptrappning på svårighetsgrad, glatt, trivsamt och proffsigt. Gett många exempel på träningsområden" ( Eric, Majne Övik Vl steg 1.)
"Absolut den mest givande hundkurs jag någonsin varit på, lite hög störningsmiljö ibland" (Malin, Ö-vik Vl steg 2)
"Bra individuell feedback, mycket bra tips för att göra inlärningen lättare. Enkla raka instruktioner, glädje, motivation. Träningsplanen lite väl komprimerad." ( Eva, Åre Vl steg 2)
"Bra inlärningsmetoder som är lätta att använda hemma, Man får en trygg hund. Mycket bra med många olika hundar samlade. Gärna lite längre kurstid." ( Björn, Mariell, Åre, Valpkurs)
"Lösträning och ditt härliga inspirerande sätt är det bästa! Bra kurs som har gett oss mer säkerhet och trygghet i husse / matte rollen. Bra med kurs centralt i staden. Inspirerande och peppande…. Vi ringer vid problem! :)" ( Tore & Lena, Övik, Vl steg 2).
RAKEL SANDIN  0730-48 71 59  rakel@hundagarcoachen.se
Logga in