Hundägarcoachen
Skip Navigation Links  

Gästbok

2015-01-18
Jag är verkligen glad att jag har förunnats glädjen att kunna få träna min Armani Borzoi med dig, Rakel! Har gått andra kurser tidigare men dina tar absolut priset! Min fina Armani och jag har så otroligt mycket glädje och nytta av dina kurser. Alla vi deltagare blir verkligen sedda och får bra konstruktiv individanpassad kritik.Du har inte bara hjälpt mig att jobba fram harmoni hos Armani, även jag har fått växa i min roll som matte. Tusen tusen tack!
Mona o Armani

2012-10-17
Hallåj där! Gästbok känns lite dammigt. Nu ligger vi på facebook istället. Gå in och gilla vår sida. Ha en underbar höst / Rakel.
Rakel.

2012-06-11
Så har vi haft möjlighet till ytterligare några underbara kursdagar med Rakel, denna gång med kantarellen som redskap. Det var hur kul som helst med kantarellsök, och nu är det bara att träna vidare hemma. Kram
Britt-Mari, Lars och Emil

2011-09-12
Tack Danne och Paula på Gårdsbacken. Tack även till Rakel som förmedlar sån energi och trygghet. Hur kul som helst med alla höns, gäss och får. Vår Emil tyckte väl i och för sig att fåren var lite för kul, men innan dess så var han hur duktig som helst.
Britt-Mari, Lars och Emil

2011-09-11
Proffsiga, spännande bilder som har en känsla utöver det vanliga. Kolla in foton från förra valpkursen på Anders Augustssons blogg. Han är även ansvarig för snyggingen på första sidan. foto.mrknight.se


2011-09-11
Ett stort varmt TACK till Paula och Danne på Gårdsbacken. Dom är i en klass för sig,magiska människor, en helt fantastisk gård, grym störningsträning m lösa höns, gäss, får. De grupper som nu har fått ta del av gården har fått möjlighet att träna på inkallning, passivitet, kontakt, gå i koppel. Paula har lagt ut en hel del bilder från senaste kursomgången. kolla in deras blogg så kanske din snygging finns med där. http://gardsbacken.blogspot.com/


2011-09-11
Tusen tack Rakel och Malin för en kalaskul sökkurs! =) Ni är ju helt galet bra! Kram på er godingar!
Lisa och Kira

2011-09-09
Tack för en kanon kurs! Vi laddar redan för 2:a & 3:e stegen i Vardagslydnad. Sedan har jag & Dixie kommit fram till att en spår kurs verkar spännande! Vi saknar dig & Malin redan..Men vi jobbar på här hemma så länge!
Emma & Dixie

2011-09-08
Vill tacka för en mycket trevlig och givande kurs. Ser redan fram emot nästa!
Annakarin & Elvis

2011-08-30
Härliga Åre folk! : ) saknar er med! snart kör vi igång, innan jul är planen. Vi hörs och ses allesammans / Ta hand om era godingar så länge. / Rakel.


2011-08-28
Det finns fler från Åre som skulle behöva gå lite vardagslydnad :)Vi saknar dig också.
Carina & Loke & Ozzy

2011-08-07
Hej Rakel! Kommer du inte till Åre snart och håller några kurser? Vi saknar dig!! Kramar
Anna Maria & Siri

2011-08-07
Tack Rakel för all hjälp med Sallie! Mitt lilla hjärta har blivit så mycket duktigare på att lyssna på mig.
Linnéa & Sallie

2011-06-12
TACK Rakel!! Vilken superkurs vi hade i vardagslydnad 2 !!! Du får oss att göra underverk :) Längtar redan tills vi träffs igen.
Lena & Tuffy

2011-05-29
Hittat till din fina hemsida! Det var roligt att prova på Rallylydnad på Solbacken igår, gav mersmak!
Emmy & Ådi

2011-05-28
Rakel!! Jag måste få kursa hos dig snart igen. Kram
Helena & vildningen Miller

2011-04-18
Nya kurser både valp, steg 1 & steg 2 med start vecka 20 ligger ute nu. kolla in under kursstarter om du är sugen. / tjing tjing Rakel.


2011-04-18
Tack själv!!! Ni är fantastiska. Underbart att se ert fina samspel vid all lös hunds träning! Å du - galet bra belöning å fart vid inkallningarna!! Grymt : )
Rakel

2011-04-03
Tack för en mkt lärorik,rolig & inspirerande kurs. Tack mirakel Rakel
Pernilla/ Texas

2011-03-08
Hej! En hälsning från Jämtland. Jag saknar dig och din lilla underbara pojk // Kram
Lena Eriksson

2011-02-25
Vi som längtade såååå att få kursa med dej Rakel och självklart tidigare kurskompisar. Men med gipsat ben blev det inte riktigt så. Men kriga på ni andra.... vi kommer tillbaka. Lena & Tuffy
Lena & Tuffy

2011-02-17
Fulla kurser. 2011-02-17 Alla kurserna som går av stapeln i Mars är fulla. Om du inte fick nån plats så kan du nu hugga en plats på kurserna som börjar v18 istället. Det kommer att bli två träffar per vecka i tre veckor i streck. Valp, steg 1 och steg 2. Jag lägger ut mer info senare, men vill du vara säker på en plats så maila mig. / Ta hand om er, Tjing tjing Rakel.
Rakel

2011-02-14
Heej, va kul det är att ni är nöjda med träningen! superkul: ) Tack! Nu ligger nya kurser ute, det finns 2 platser kvar på vardagslydnad steg 1 för dig som inte kursat tidigare eller har en ung hund. Ta hand om er så ses vi / Tjing Rakel.


2011-02-11
Hej vilken roligt och inspirerande aktiverings kväll det var på reginas zoohörna, behövde verkligen få lite nya idéer! Grabbarna är såå lycklig när de hittar foder i djupa snöhål i skogen :D Ha det gott!
Barbro

2011-02-10
Hej! Du har tagit hundägandet till en ny nivå i våra liv och gjort ett liv som hund hos oss så mycket härligare. Tack för allt, all inspiration och kunskap du givit oss! Kram från
Emelie och Bosse med resten av familjen

2011-02-10
Hej Rakel! Ett stort tack för all hjälp vi fått med Naomi! Också tack för en intressant aktiveringskurs. Ytterligare tck för att vi alltid kan höra av oss och få bra tips och hjälp!
Frida

2010-09-13
Heej!! Tänkte bara tacka dig Rakel, för att vi har en underbar hund att ha med på fjället! Förväntan på matte är större än en ren!! Om man säger nej, förstås! ;) Tjing!!
Helena och Doris

2010-07-29
Hejsan, hoppas allt är bra=)) Va tvunget att titta in o se vad ni har för er även om jag flyttat från norr=(( Känner bara att jag saknar så att träna för dig o önskade att jag hade en alldeles egen Rakel i byrålådan som jag kan ta fram när jag behöver insperation eller hjälp=)) Ha de nu så bra med lilla Frej så kanske vi syns när jag kommer upp någon gång. Massor av kramar från Rebecca o pussar från Grace.
Rebecca & Grace.

2010-06-30
Hej Rakel! Vilka roliga minnen som dyker upp när man ser alla fina kort du lagt upp. Tur att det snart är v.30. Ser verkligen fram emot att få ta del av din fantastiska förmåga att coacha oss åt rätt håll än en gång.
Maggie och Baltazar

2010-06-30
Hej Rakel!! Måste bara hålla med tidigare skribenter....vilka superfina kort du lagt ut. Ser fram emot v.30 då vi fortsätter att träffs igen.Då utan gips......
Lena & Tuffy

2010-06-29
Heej Rakel! Vilka grymma kort och va kul vi hade på kursen! Sköt om dig så ses vi ;) Kram Lisa och Kira
http://lisaochkira.blogg.se

2010-06-27
GLAD MIDSOMMAR ALLESAMMANS! Nu ligger nya bilder på bildgalleriet. Precis som Rebecca skriver, proffsiga ekipage! : ) Massa värdefull hundträning som ger hunden en meningsfull uppgift i flocken. -Härligt!!!
Rakel

2010-06-25
Halloj Rakel o grattis på namnsdagen 1 dag förtidigt=)) Kul med korten från vår sökkurs, vi såg så proffsiga o snygga ut=)) Må så gott hälsar Rebecca o Grace=))
Rebecca.

2010-06-24
Halloj Rakel! superkul att du fått upp bilderna från kidz-kursen! kanonbra bilder, verkligen :) Ha en bra midsommar !
Johanna och Donna

2010-05-29
Hejsan Rakel! Tack för en otroligt rolig och givande spårkurs, nu blir det till att fortsätta jobba på med Sete! Hoppas du får en härlig sommar och lycka till med bebisen!:) Kram Babs & Sete
Barbro

2010-05-28
Hallo! TACK för en superkul SÖKKURS! Vi tränar på för fullt och det börjar faktiskt att ta sig ;) Ha det kanonbra så ses vi! Kram Lisa och Kira http://lisaochkira.blogg.se
Lisa och Kira

2010-05-07
Jo, hej Carin! jag har inget inplanerat i umeå just nu. Men är ni ett valpgäng som vill kursa så kan vi ju kika på en helg & att jag kommer ner till er. Annars så kanske du får besöka den fantastiska kuststaden Ö-vik v 30 : ) då är det valpkurs här igen. Men maila mig gärna så kan vi fundera ihop något / Ha en härlig dag, Rakel.
Rakel

2010-05-07
Hallåj allesammans! nu är sommaren på gång! va underbart med torra marker att träna i : ) nu närmast är det valp, steg2, sök, spår & kidz med hund i övik som gäller. Det ska bli så himla härligt att träffa alla gamla & nya kursare!! ta hand om er så ses vi snart / Rakel.
Rakel

2010-04-23
Hej Rakel! Carin här, jag är arbetskompis med Sofia Sjödin. Jag undrar om inte du ska hålla några valpkurser i Umeå nånting? Jag får min valp i mitten av juni. Håller du även i kurs om man endast är en person med sin hund? Och vad skulle det kosta?
Carin

2010-04-21
Ååååå vad jag längtar till sökkursen,glömde skriva vem jag va=))
Rebecca

2010-04-21
Åååååååååååå vad jag längtar till sökkursen=)) Massor av skall från oss=))


2010-04-21
Hejsan svejsan Rakel! Jag och Donna ser verkligen fram emot "kidz med hund" kursen! :) det ska vrkligen bli JÄTTE kul! Har även börjat träna lite klicker, det går väl ganska bra. Men har inte tränat så värst mycket. Behöver lite tips! hihi :)
Kram, Johanna och Donna i Ö-vik

2010-04-17
Hej Rakel! Ser fram emot valpkurs med dej i maj....Nu när jag äntligen fått hem vår lilla Black and Tan Pudel. Du må tro att jag är överlycklig!! Tack för allt jag fick ta intryck av innan. Det var superbra!!! Lena & Tuffy
Lena Edström

2010-04-03
Hej Rakel! Här har vi börjat träna in lydnadsklass 1 =) Vi har också haft en superkul träningsträff och nästa är på gång! Nu ligger Kira och försöker få i sig sin lunch som är infrusen i en kongboll, hihi! Sköt om er och glad påsk! P.S. Du glömmer väl inte att maila mailadresserna till mig så att vi kan vara fler på träningsträffarna från "den nya gruppen" ;) D.S.
Kram, Lisa och Kira Ö-vik

2010-04-02
Hejsan Rakel=)) Så tråkigt att jag inte kunde gå vidare med mitt kursande för dig just nu men mitt knä är fortfarande paj o de suger fett=(( Saknar så att kursa för dig då jag ser stor skillnad på vovven, nu kan hon gå till vet utan att skälla som en idiot utan bara skälla lite o sedan accepterar hon att jag säger ligg o lugnar ner sig=)) Så fort knät är bra så kommer vi o höra av oss för mer träning=) Må så gott o ha de bra=)) Mvh Rebecca o Grace
Rebecca

2010-04-02
Hej Rakel! och glad påsk förresten! vad synd att du inte är i Ö-vik vecka 16, men jag hoppas att vi ses snart ändå! :)
Kram från Johanna och Donna i Ö-vik

2010-03-26
...saknar dig... Övik är så grått utan dig...
Malin och skäggiga killen

2010-03-17
Hejsan! Lilla Vera har varit ett under av lydighet sista tiden, men igår skämde hon ut sig och mig fullständigt... vi var på isen i Badhusparken, och hon var lös med sin fästman Harry. Då kommer en taxoch båda hundarna rusar fram! Jag såg att hon HÖRDE mig, hon tvekade men fortsatte ändå då Harry gjorde det..sedan slokade hon som en vissen tulpan, visste så väl att det var fel.. men VAD gör man för att hon ska lyssna när det verkligen behövs?? Kära HundGuru, ring mig.. Kram! Lola
Lola Korpstjärna med Vera

2010-03-16
Hej Barbro, Sete och hela gänget! Vad roligt att ni är nöjda och glada. själv känner jag likadant! ni är kanonduktiga : ) i kväll blir det inkallning, -nej träning, belöningsträning på en spännande skogspromenad. preppad med hästbajs, kattmat, köttbullar, kattbaj, en kanin ( i bur) plus att alla har sina hundar lösa. blir toppen träning : ) vi ses / Rakel.
Rakel.

2010-03-12
Hej längtar redan tills nästa kurs tillfälle med dig, man blir så inspirerad av alla dina tips och all din energi! Ha en super trevlig helg så se vi på söndag kväll :-)
Barbro & Sete

2010-03-01
Tack än en gång för att jag och Stibor fick semestra hos dig i 4 dagar!! Helt underbart!! Tack för allt du tillför i mitt liv!! Puss på dig vännen! / Malin och Stibor
Ö-viks Malin och Stibor

2010-02-15
Hej Rakel! Självklart vill vi ställa upp på snösök tävlingen! Säg till när det är dags för att skicka bidrag bara! Du kan tjuvkika på tjejerna mina på: http://bibbiochdoris.blogg.se
Anna Rijkeboer

2010-02-12
Hej Rakel! Tänkte bara skriva till dig att vi numera har en blogg där du kan följa hur vår vardag och träning går ;) http://lisaochkira.blogg.se
Lisa och Kira, Örnsköldsvik

2010-01-30
Hej alla hundvänner! Hoppas ni haft en härlig jul och med massa pepp inför träning! : ) Tusen tusen tack de två sista Ö-viks gängen för den helt underbart stora, härliga mumsiga julkorgen jag fick av er. -Ni är fantastiska! Hoppas ni tränat på för i mitten av mars är jag tbx ; ).
Rakel.

2010-01-27
Lät kanske galet fel men för alla er som inte vet vem jag är,så är jag Rakel:s granne när hon bor i Ö-vik! Ni Årebor ska vara lycklig över att ni har hon hos er oftare än mig..../Malin
Malin Lundstedt

2010-01-26
ÅÅÅÅÅÅÅÅ vad jag hatar när du är i Åre!!!!!!!
malin lundstedt

2009-12-30
Tack! för super bra insperation och roliga kurser.Hoppas att du får ett riktigt bra 2010. Vi ses igen. Ps.Hundarna älskar frolic träd..
Alexander & Hugo, Marie & Manne

2009-12-28
Hej Rakel! Hoppas att allt är bra med dig och de dina! Ville bara titta in och önska er ett riktigt Gott Nytt År! Kram Anna, Olsson o Nico www.annawistrom.se
Anna o Nico

2009-12-24
Halloj. Hoppas allt är bra, måste skriva o berätta. Mitt knä gick sönder i tisdags i kramfors o hunden var med o hon satt droppstill bredvid mig när jag låg på backen o vred mig av smärta. 1 kvinna erbjöd sig att hålla Grace o hon som inte gillar folk accepterade de då jag sa de va okey. Träningen med dig har gjort mycket för mig o vovven så tack för det. Ha nu en riktigt god jul & gott nytt år så syns vi i vår när steg 3 kommer=)) Massor av skall & kramar från oss=))
Rebecca & Grace

2009-12-19
Rakel,kom "hem",vad jag längtar efter dig... HI hi !! Nu ska jag göra mer julgodis för dom vi gjorde börjar ta slut ;) Kraaaaam från "malin,malin - vet du vad...
Grannen Malin med galna Stibor

2009-11-28
Hej Rakel, fina vännen min!! Ska vi ha en kurs i januari tycker du, djurkommunikation till vardagsbruk?? Det vore jätteskoj att få komma upp till dig och hålla den i så fall !! Kraaam till dig och hela flocken, Vera säjer: Skotte-Voff !! Lola Korpstjärna
www.ravenstar.se

2009-10-20
Hej Rakel =) Nu hittade jag äntligen hit =) Väldigt inspirerande läsning här! Super kul att träffas igen hos Heidi, och väldigt trevligt att få se underbara lilla Vic - vilken hund! Vi syns i april =) Kram Hanne http://web.me.com/buhrkall
Hanne Memphis & Gibson

2009-10-19
Jag börjar längta hundkurs igen, har inte gjort nåt på evigheter med varken Mozart eller Jonatan! Hoppas allt är fint med er!! Kram!/Susanne


2009-10-19
Hei, Rakel! Så fin hjemmesiden har blitt :D Det var så trivelig å møte deg igjen - også lille Vic, da! Han var herlig! Ha det så bra :) Klem Grete www.workingspirit.se
Grete og Sejer

2009-10-13
Hej Maud & alla andra träningssugna! Jag kommer att lägga ut nya kurser nu på söndag. Såklart blir det mer kurs innan jul : ) Ha en härlig dag allihopa. Tjing
Rakel.

2009-10-08
Hejsan.. Jag är intresserad av att få en kurs i vardagslydnad, kommer du att ha fler nu på ht eller blir det att vänta tills våren??
Maud Granlöf

2009-10-07
Hej hej Rakel! Snön har nu lagt sig över Åre dalen, och vi längtar efter snöbus med Vic Gaija och dig! Hoppas ni snart är tillbaka.
Doris Helena

2009-07-21
Hei, Rakel! Bare en liten sommerhilsen etter at jeg har surfet rundt på siden din. Vi ses i oktober :) www.workingspirit.se
Grete, Sejer og Mist

2009-07-21
Hej! Ni som är tävlingintresserade missa inte detta helg seminarium som Anders Hallgren håller i. Det handlar om drivkraft och motivation och hålls i sollefteå kommun.. Kolla in min blog ni som är intresserade... www.gabbes-hundar.blogspot.com
Carolin

2009-07-15
Tjenare min härliga Vän! Hoppas att det är väl med lilla busfröet, lagom stora prinsessan och underbaraste gammeln. Ska verkligen ta mig i kragen o komma till Åre om inte förr så senare =) rkam, kram
Jennie J and Bobilobb

2009-06-16
Halloj Rakel! Är du i Åre nu? Om snart 2 veckor kommer lilla Doris. Då blir det valpkurs
Kram Calle och Helena

2009-06-08
Heej Rakel. Nu har det snart gått ett halvt år sedan vi tog steget efter valpkursen. Det har hänt otroligt mycket med vår valp. Förutom att hon nyligen blev tik, så har hon OCH vi tagit åt oss jättemycket av dina tips och trix. Har någonting inte fungerat, pga oss troligen, så har vi gått tillbaka något steg och börjat om tills det sitter och Visska fattar vad det handlar om. Vi hade ALDRIG kommit så här långt så här bra om vi inte hittat till dig. Vi är oerhört tacksamma för din energi du lagt ned på oss och alla som varit med på kurserna. Vi kommer igen, för att vi, inte Visska, ska lära oss ÄNNU MER. Vi lovar. Du ÄR bäst, (O)Rakel. Ses igen. Maria, Christer, och goldenlagotton Visska.


2009-06-04
Heej=) Måste bara tacka dig så himla mycket! De va jätte kul att få gå hundkurs hos dig igen. =) De går bra hemma med han oxå han blir lydigare och lydigare! =)
Anna & Zorro

2009-04-03
Hej!!! Vilken fin sida, grattis!! Hoppas allt är bra, med er, tack för igår!!! Vera hälsar, skottekramar från Lola Korpstjärna
Carola Olsson www.ravenstar.se

2009-03-09
Hej! Kul att du har skaffat dig en hemsida! Ser jättebra ut. Kramar från Kristin, Hedvig,Daniel och hundarna
Kristin

2009-02-18
Hallå!! Va skoj att du skaffat dig en hemsida! Jätte fin! Hoppas allt är bra där uppe i norr. Här nere har vi faktiskt riktig vinter nu :-) Ha det gott! Kram Towa http://brindle.cybersite.se
Towa och hundarna

2009-02-03
Hello Darling!!! Saknar dig här i Övik!! Suck 2 veckor till innan du kommer till Ön och ger mig alla viktiga "pekpinnar" till mig och min livsglada Riesen!!Kram kram och ses snart / malin
malin lundstedt

2009-01-18
Hej Rakel!Kul att du har en så fin hemmsida. Tack för bra träning med vår första hund , skönt med någon som man kan ställa alla dumma frågor till utan att skämmas!
Kram Eva,Peter och Lotus

2009-01-09
hej!! Vilken fin sida! Lycka till med allt och jag önskar dig ett trevligt 2009..//Carro med aida
Carolin Gabrielsson

2008-12-22
God Jul och Gott Nytt År önskar vi dig Rakel med flock! /Leo, Monica, Erik, Alexander
Leo med matte och hussar

2008-12-18
var håller ni till? inne i åre? eller måsteman ha bil för och va med?
sverre

2008-11-25
Kanonfin hemsida, grattis! och tack för att du e en sådan bra instruktör. Vi kommer att gå många fler.
Pernilla, Tomas & Nicki

2008-11-22
Tack för ditt enorma engagemang i vår valps första tid! kombinationen lek,bus och gränser har gett oss en trygg tjej.Du ser verkligen varje hund och individ. ses till våren då vi absolut ska gå steg 1.
Christer,Maria och Visska

2008-10-26
En otroligt bra och pedagogisk coach! Hennes metoder och den individuella guidningnen hon ger och förmedlar, skapar verkligen resultat!
Marlene

2008-10-17
Tack för all inspiration du har gett, ger och kommer att ge oss. Din kunskap är ovärderlig.
Hedi, Marcus, Nora och Diesel

2008-10-16
Kanonbra och fin hemsida har nu en bra instruktör skapat. JIPPI!!!!! // Lena, Allis, Hedvig och Sky
Lena Eriksson Åre

2008-10-06
Trevligt att sidan äntligen är klar!
Jenni

RAKEL SANDIN  0730-48 71 59  rakel@hundagarcoachen.se
Logga in